Представена публикация

Маска за по-бърз растеж на косата

Понякога нямаме търпение и искаме да имаме бързи резултати на момента. Средно обаче косата расте с 1.25 см. на месец или около 15 см. за година. Ако искате тя да порасне по-бързо, ви предлагаме тази ефективна и изпитана маска. Ще имате нужда само от три съставки – горчица на прах, зехтин и едно яйце.
Тази маска има загряващ ефект заради горчицата, стимулира кръвообращението в скалпа , което ускорява растежа на косата. Помага и за повече гъстота и блясък.
Смесете 1 супена лъжица горчица с малко топла вода (за да се получи паста), добавете 3 супени лъжици зехтин и след това едно яйце. Разбъркайте добре съставките и нанесете маската върху корените на косата си, концентрирайки се само върху скалпа. Сложете шапка за баня и след това увийте главата си с кърпа.
Престоите с маската около 20-30 минути, в зависимост от това как се чувства. Ако се загрее прекалено много, измийте косата си веднага.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety