Представена публикация

Kак да изберем подходящия за нас фон дьо тен?

Всяка жена ежедневно се сблъсква с едни и същи „проблеми“ и то, за да може да изглежда прелестно.В тази статия ще ви обясня как да разберете кой фон дьо тен е най- подходящ за вашата кожа.
Има няколко вида фон дьо тен за различен тип кожа – мазна, нормална и суха и чувствителна.
1. Хидратиращ фон дьо тен – Той се препоръчва за жени със суха кожа, за да може да овлажни и покрие лицето. Той е естествен и прозрачен, не се наслоява и в никакъв случай не изглеждате като с маска.
2. Кремообразният фон дьо тен  е с гъста текстура, предназначен за прикриване и изглаждане на несъвършенствата. Той е грижовен към кожата и може да се използва от всеки тип кожа.
kak-da-izberem-podhodqshtiq-za-nas-fon-d-o-ten
3. Матиращ фон дьо тен – Препоръчва се за младежка кожа, бързо омазняваща се. Има лека и нежна текстура. Придава на кожата меко излъчване и  матира тена.
kak-da-izberem-podhodqshtiq-za-nas-fon-d-o-ten-2
4.Компактен фон дьо тен – Приближава се до креомообразния. Прикрива недостатъците.
Когато избираме своя фон дьо тен трябва да сме сигурни, че на неговото описание присъства „Дерматологично тестван“. Така ще сме сигурни, че е тестван и е проверен за поносимост към кожата.
kak-da-izberem-podhodqshtiq-za-nas-fon-d-o-ten-3
СЪВЕТ: За още по-добър резултат при гримирането и за щадене на кожата ви препоръчвам да използвате дневен крем преди нанасяне на фон дьо тена. Много е важно да изчакате няколко минути до абсолютното изсъхване на крема, за да не стане грима на петна. За завършен и фиксиран грим нанесете прозрачна пудра.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety