Представена публикация

Скорпион Дневен Хороскоп


Отношенията Ви с близките се стабилизират. Днес много по-лесно от всеки друг пут ще успеете да постигнете споразумения и договорености със „сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете не само да преодолеете собствените си вътрешни противоречия, но и на другите да помогнете за постигане на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате таланти, за които до момента не сте си давали сметка, и да имате желание да ги издемонстрирате на всички подред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в романтичните отношения може да стане ревността и стремежът на любимия за изключителен контрол над Вас.




Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety