Представена публикация

Ducati представи официално мотора за 2016

Ducati показа своят Desmosedici GP 16, с който отборът ще се бори за спечелване на световната титла през новия сезон в MotoGP. Тимът запазва своята изцяло италианска пилотска линия, включваща Андреа Яноне и Андреа Давициозо, които завършиха съответно пети и седми в генералното класиране през миналата година. В допълнение на това Кейси Стоунър и Мишеле Пиро ще останат тестови пилоти на отбора.
Ducati вече успяха да запишат 8 официални тестови дни преди сезон 2016 - два дни във Валенсия, три на "Сепанг" и три на "Филип Айлънд", като ги чакат още три в Катар преди старта на сезона.
"Имахме леки проблеми през първите два теста, но показахме подобрение на" Филип Айлънд ", заяви Давициозо и добави:" Смятам, че притежаваме всичко нужно да се борим в челото и имам големи очаквания за теста в Катар ".
Яноне също сподели очакванията си: "Мисля, че моторът е добър, имахме страхотна 2015 година и направихме стъпка напред 2016 ще бъде трудна, защото ще има повишени очаквания върху нас и ние трябва да ги затвърдим.".
Серията Desmosedici мотори на Ducati стартира през 2003 година, като точно този модел мотор донесе на отбора и конструкторската, и пилотската титла през 2007 с пилот Кейси Стоунър. Заводският тим на Ducati ще бъде единственият на стартовата решетка с напълно новата 2016 спецификация на мотора, като сателитните отбори Pramac Racing, Avintia Racing и Aspar Racing ще използват стари версии.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety