Представена публикация

20 стъпки за най-секси крака

Секси крака в 20 лесни  стъпки

Независимо дали търсиш бързо решение за красота или сериозни упражнения, избрахме най-добрите съвети за великолепни крака от Тери Уолш – найизвестната тренъорка на холивудските звезди и Мередит Бараф, която подготвя моделите на Victoria's Secret за подиума.

Ексфолирай внимателно и често
Махането на мъртвите кожни клетки е ключово за постигането на искряща кожа, а и освен това лющещата се кожа не е особено приятна гледка. Само внимавай да не търкаш прекалено често и прекалено силно. Два-три пъти седмично за мазна кожа и веднъж седмично за чувствителна кожа е идеално.

Прави тези две неща под душа
Докато се къпеш, можеш да се погрижиш и за прасците си. Пусни хладка вода и тялото ти ще гори калории, за да поддържа нормалната ти температура.

Бори се с целулита
Макар че няма вълшебен лек за целулита, можеш да го намалиш. Мажи се всеки ден със стягащ крем, в който обикновено има стягащи съставки като кофеин и водорасли. Увеличи кръвообращението в тази част от тялото, като редовно търкаляш по нея масажор или точилка.

Стегни задните части
Личният треньор на звездите Тери Уолш съветва да правиш упражнения с еластично въже. Увий го около глезените си и го опъвай настрани с крака. Ефектът върху ханша и задните части ще бъде почти моментален.

Махай дори наболите и леко видими косъмчета от краката си!

Когато нямаш време за кола маска и фотоепилация, приложи добрите старовремски домашни методи за обезкосмяване.
Против бръсненето сме, но по-добре тегли бръснача, отколкото да се разхождаш космата. Краката без косми отразяват повече светлина и създават илюзията, че са по-тънки.
Стегни краката
Въпреки че почернелите крака са сред главните приоритети на всяко момиче, стегнатите крака са също толкова важни, за да изглеждат добре в къси шорти. Препоръчваме леки упражнения с вдигане на краката настрани, или пози тип „свещ“, ако си повече по йогата.

Махни растящите навътре косми
Бучките и изгарянията няма да те карат да се чувстваш добре. Потърси нежен ексфолиращ крем, който едновременно успокоява раздразнената кожа.

Прави упражнения с гръб към стената
Ако смяташ, че вътрешната част на бедрата ти е отпусната, сложи между коленете си книга или йога блокче и клекни с гръб, опрян в стената, докато бедрата ти са успоредни на пода. Стой така поне по пет минути“, съветва Уелш.

Придай си блясък
Любимият ни начин да се сдобиеш с блестящи крака, без да ги мажеш с масла е да ползваш автобронзиращ овлажнител. Използвай го вместо обичайния си лосион и след няколко дни ще се сдобиеш с лек блясък.

Оформи целите крака
Ако мислиш да носиш къс стягащ клин, по-добре недей. „Винаги съветвам да носят стягащо бельо и дълъг клин“, казва Сара Блейкли, основател на онлайн магазина за бельо Spanx.

Очертай краката
„Когато си с къса пола, осветли леко средата на краката си по дължина“, съветва Мередит Бараф, която подготвя моделите на Victoria's Secret за подиума. „Така ще отразяваш светлина към центъра на краката и те ще изглеждат по-слаби и дълги.“

Скрий дефектите
Подходящият коректор (за тяло, не за лице), може много успешно да скрие тънките разширени вени.

Стегни кожата
За бързо стягане, намажи краката си (особено по пищялите) с бебешко олио и ще създадеш илюзията за по-дълги крака.

Пази се от слънцето!
Знаем че, сме го писали поне 1000 пъти и ти си го знаеш много добре..., ама спазваш ли го стриктно?!
За да опазиш белезите и стриите от потъмняване на плажа, намажи ги обилно с плажно мляко. Вечер ги мажи с крем за белези, за да възстановиш кожата.
Стегни бедрата
Едно упражнение за по време на следващите реклами: Стани изправена, с крака, разтворени на нивото на хълбоците и опитай да повдигнеш десния си крак до хълбока. Опитай се да стоиш така една минута, а после направи същото с левия крак.

Домашни упражнения
Можеш да правиш упражнения и докато чакаш кафеварката. Легни по гръб със свити крака, ходилата опрени на земята и раздалечени до нивото на хълбоците. Притисни раменете и главата до земята и бавно повдигай таза към тавана, докато прибираш стомаха. Прави го по 20-30 пъти на ден за стегнато дупе.

Допълнително кардио

Имаш ли пет минути? Тичай нагоре-надолу по стълбите. Добави гирички, за да изгориш още повече калории.
Изглади неравния тен
Лекият блясък е секси, но странните ивици по краката не са.  Най-сигурният начин за изравняването на тена са захарните ексфолианти и лимона. Първо третирай кожата там където има петна с ексфолианта и сока от лимон. Когато мястото изсъхне напълно, го намажи с автобронзант и го издухай със сешоар, за да изсъхне.

Носи обувки с телесен цвят
Ако си миньонче с къси крака, носи обувки с телесен цвят. Те не отделят крака ти от глезена и те правят да изглеждаш по-висока.“

Качи се по стълбите
Качвай се по стълбите, когато си на токчета. Така ще оформиш прасците си още по-добре.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety