Представена публикация

7 убеждения, които пречат на любовта

   Ако любовните проблеми са ежедневие или любовта все не се превръща в център на живота ви, може би страдате от някои от най-популярните убеждения, които си играят лоша шега с вас в любовен план.


   Колкото и да не ви се иска, понякога причината за любовните ви проблеми е в самите вас и най-вече в криворазбраните ви убеждения – собствени или насаждани от обществото. Така че колкото по-бързо се освободите от тях, толкова по-бързо ще върнете щастието и хармонията в живота и връзката си.


Ето кои са най-популярните убеждения, които пречат на любовта:

Любовта на мъжа минава през стомаха

   На това убеждение робуват обикновено мамините синчета и техните съпруги, от които се очаква да прекарват часове в кухнята, грижейки се за изтънчения вкус на вечно гладния си мъж. А неговото постоянно мрънкане за храна и очакванията му да сте винаги готова да му сервирате, създава не малко любовни скандали.

Любовта е до време

   Това убеждение е родено от необходимостта от утеха за тези, в чиято връзка вече няма страст, желание, романтика и всичко онова, на което се очаква да се радва една щастлива любов.

Всички изневеряват

   Едно грешно убеждение, което погубва доверието във връзката, откъдето пък се получава едно постоянно напрежение при всяко закъснение, излизане с приятели и т.н. А всъщност точно ревността, стремежът към контрол и липсата на доверие са нещата, които провокират изневярата.

Невиждани очи се забравят

   Забравят се, ако връзката не е била достатъчно дълбоко емоционална и духовна. Всъщност кратките раздели са идеалният начин да тестване колко силна е любовта ви. При някои хора те засилват чувствата и създават още по-здрава връзка. В други случаи любовта умира. Но не заради кратката раздяла, а заради слабите основи на взаимоотношенията.
6 убеждение, които пречат на любовта

Няма пълно щастие или прекаленото хубаво не е на хубаво

    Вярвайки в това убеждение, то се превръща в истина. Щастието е вътрешна нагласа и не зависи от външни събития, а изцяло от това как самите вие се чувствате. Вярвайки в нещастието, вие буквално програмирате това чувство, което рано или късно ще се настани в съзнанието ви.

Заедно в добро и лошо, докато смъртта ни раздели

   Това звучи толкова прочувствено и романтично в сватбения ден, но и твърде задължаващо, обвързващо и страховито – причина да има много младоженци-бегълци, които решават в последния момент, че това не е за тях. Проблемът в това убеждение е и, че противоречи на един основен закон на щастливата любов – да не приемате половинката си за даденост. А вричайки се да сте заедно до живот, сякаш приемат, че половинката ви е в кърпа вързана. Така умира и мотивацията ви да печелите партньора си отново и отново.

Любовта изисква жертви

    Някои не са способни на такива, а други не знаят къде да спрат. Резултатът е, че самата любов се превръща в жертва. Липсата на каквито и да са компромиси или постоянното правене на такива подклаждат негативни настроения в една връзка, водещи до чести скандали и обвинения, които малко по малко разрушават връзката.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety