Представена публикация

Как да стопим любовните дръжки?

Паласките са сред най-трудните зони за стягане. Каквото и да правите, колкото и диети да пазите, любовните дръжки си стоят. Вижте как да стопите любовните дръжки.
Как да стопим любовните дръжки?
Как да стопим любовните дръжки?
Любовните дръжки са кошмарът на всяка жена. Всеки път, когато обуете по-тесни дънки и паласките се подават неприятно над колана. Това прави невъзможно да облечете прилепнала или прозрачна блуза.
За съжаление тази област на тялото е  много трудна за извайване. Нужни са усилени тренировки и специални упражнения. Обикновено това е последното място, на което ще отслабнете. Затова и свалянето на паласките изисква специални упражнения. Вижте нашите 5 предложени как да се отървете от досадните любовни дръжки.
Повдигания
Легнете на земята. Отпуснете ръцете отстрани на тялото. Прегънете краката и поставете стъпалата на земята. Като използвате ръцете и краката за опора, повдигайте дупето. Направете 2 серии по 10 повдигания. Между сериите опитайте да повдигнете дупето и да се задържите така във въздуха за 15-20 секунди. Хубавото на това упражнение е, че, освен върху любовните дръжки, ще забележите ефект и върху дупето.
Добави описание
Странични повдигания
Легнете настрани, като използвате предмишницата си за опора. Приберете плътно краката един върху друг. Опитайте се да повдигате торса максимално нагоре. Задръжте тази позиция колкото можете. Повторете упражнението 10-15 пъти. След това се обърнете на другата страна и повторете серията. За да избегнете натъртвания и болки, правете всички упражнения на килимче за йога.
Добави описание
Клекове
Застанете с леко разтворени крака. Докато приклякате, завъртайте горната част на тялото вляво и после вдясно. Направете 2-3 серии от 20 клякания. Колкото по-встрани успявате да извъртите тялото, толкова по-добър ще е ефектът от упражнението. Можете да държите ръцете пред тялото, на кръста или да носите гирички. Изберете онова, което ви най-приятно.
Добави описание
Модифицирани коремни преси
Легнете по гръб. Приберете ръцете зад тила. Повдигнете торса напред като почти в края на самата преса завъртете торса леко встрани. Повторете, този път на другата страна. Упражнението е трудно за изпълнение и много изморително. Затова започнете с по-кратки серии и увеличавайте постепенно.
Добави описание
Навеждане с тежести
Застанете с леко разтворени крака. Вземете по една гиричка във всяка ръка. Дръжте ръцете отпуснати край тялото. Навеждайте се настрани, колкото можете, по-надолу. Редувайте навеждания вляво и вдясно. Колкото по-тежки са гирите, толкова по-добър е ефектът. Упражнението е лесно и ефективно.
Добави описание
Любопитно
  • Пийте много вода. Една от причините за натрупването на подкожни мазнини където и да е в тялото, е недостатъчният прием на вода
  • Забравете за пържените и сладките храни. Изключете всички изкушения с лъскави опаковки. Наблягайте на плодове, зеленчуци и бяло месо
  • Понякога приемът на L Carnitine-ът помага за изгаряне на мазнините. Той обаче задължително трябва да се комбинира с тренировки.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety