Представена публикация

Как да си направим лак „омбре“ у дома ?

Скъпи дами, предоставям ви една страхотна идея за лак омбре в домашни условия. Следвайте стъпка по стъпка и накрая ще имате перфектния маникюр без много усилия. Какво ви трябва:OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • два цвята лак за нокти (по ваш избор – може да експериментирате с всякакви цветове )
  • топ лак
  • гъба (отрежете от нея малки парченца – поне две)
  • клечки за зъби
  • найлонов джоб (ако нямате вкъщи, може да ползвате фолио или хартия за печене)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAИ сега идва забавната част !OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 1: Нанесете по – светлия лак от двата, които сте избрали и изчакайте да изсъхне напълно.OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 2: Върху найлоновата повърхност изсипете малко и от двата лака, като се уверите, че двата края на цветовете почти се докосват.OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 3: С помощта на клечка за зъби смесете двата цвята по ваш избор. Дали искате да преобладава по – тъмното или по – светлото е изцяло ваш избор.OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 4: Сега вземете едната част от гъбата и потопете леко в направения от вас разтвор няколко пъти.OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 5: Поставете гъбата върху нокътя като не натискате силно. Движете пръста си под гъбата с леки движения. ( Може да повторите тази стъпка, колкото е необходимо, само се уверете, че всеки нанесен слой е напълно изсъхнал, в противен случай всичко ще отиде по дяволите.)OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 6: Нанесете топ лака – два, три пъти – колкото е нужно, за да се изравнят слоевете лак.OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтъпка 7: С помощта на клечка за уши или четка, потопена в лакочистител с ацетон, отстранете излишния лак от пръстите си.OLYMPUS DIGITAL CAMERAИвече сте готови. Харесва ли ви тази идея за лак за нокти? Правили ли сте го преди ? 

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety