Представена публикация

Да играем на сигурно в любовта

  Любовта не е хазартна игра и рядко се осланя на принципа риск-печели, риск-губи, защото залогът е твърде голям – любим човек, бъдещето и щастието ви. Ето защо е по-добре да играете на сигурно в любовта.

Да играем на сигурно в любовта

    В любовта трябва да сте смели, но в границите на разумното, в противен случай си играете с огъня, а резултатът може да бъде доста болезнен.
Но човек, докато не се опари, обикновено не си дърпа ръката. Ето защо съветът да играете на сигурно в любовта трудно би могъл да се вземе за чиста монета. Просто човек се стреми към повече и повече и сигурното го устройва, но само до едно време. Някои хора не могат да имат дълга и стабилна връзка, само защото стабилността им доскучава. Не могат да се радват на питомното, а все гонят дивото. Защо? Защото търсят бурните емоции и неудържимата страст, които се вихрят в началото на всяка връзка, защото, като всеки човек, са примамени от „забранения плод“, от този, който не могат да достигнат и им изглежда все по-вкусен и примамлив, а не този, който е в ръцете им, с познат вкус, но уви омръзнал.
    Еднообразието, спокойствието и безоблачността  във връзката за нещастие тласкат някои към гмуркането в една бурна, бързо отшумяваща и често безперспективна връзка. Или такава, която отново да стигне до фаза на така отегчителното за вас спокойствие, от което се опитвате да се откъснете.

      Да играем на сигурно в любовта в търсене на страстта и в желанието си да балансират на два стола, някои остават без стабилна основа под краката си и без така жадуваната изпепеляваща и страстна любов. Но докато човек е млад е готов отново и отново да рискува, да опитва, да гони това, което не може да хване. Младите са смели, дори безразсъдни в любовта, в търсене на силни усещания, докато не дойде момент, в който биологичният им часовник да за тиктака. Устроени сме да създаваме семейство и дом, изпълнен с любов, доверие, сплотеност и спокойствие. Ето защо със съзряването си започвате да търсите не най-красивия, атлетичен, чаровен, страстен мъж, а този, който може да ви предложи безрезервна любов и сигурност, този, който може да бъде баща. Когато часовникът за тиктака, тогава човек сам за себе си осъзнава, че вече е важно да се играе на сигурно в любовта.
    Но понякога се оказва, че сте пропилели шанса си, че сте обърнали гръб на човекът, който наистина ви е обичал и ви е предлагал сигурност, а сега няма как вече да си го върнете. Затова преди да пресегнете към другия стол, помислете дали искате да се откажете от този, на който удобно си седите.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety