Представена публикация

Златни правила за любовни скандали

   .
Няма връзка без скандали, но пък и всяка връзка се нуждае от такива. Скандалите освобождават натрупаното напрежение и имат положителен ефект върху любовта, стига да спазвате златните правила за водене на спор с любимия.



10 златни правила за водене на спор:



Не си премълчавайте, а кажете всичко, което имате да казвате. Недоизказаните неща рано или късно отново ще са повод за скандал.

    Не спорете с партньора си на публични места или в компанията на други хора. Любовните скандали трябва да си остават зад кулисите на четири очи. За вас това може да е спор за изпускане на парата във връзката ви, но околните може да приемат доста по-драматично и сериозно спора, приемайки го като грешен индикатор за това какъв човек сте и какви са взаимоотношенията ви с партньора.
   Не намесвайте в любовните си скандали трети лица като арбитър. И не давайте за пример трети лица, тяхното мнение и техния любовен живот, проблеми, щастливи моменти и прочие като средство да излезете победители в спора и да постигнете своето.

Не се отклонявайте от целта, която преследвате, чрез воденето на спор. Ако пък такава липса, то може би има някакъв проблем във връзката ви и на който всъщност трябва да обърнете внимание.

Не използвайте ултиматуми и минали събития с цел да решите настоящи проблеми. Обичайна грешка, която много двойки правят, е да използват минали прегрешения на партньора (дори да става въпрос за единичен случай) като средство да спечелят спора. Но този ход обикновено има обратен ефект и води до ескалиране на любовния скандал.
Златни правила за любовни скандали.

Ако спорът излезе извън контрол, стигайте се до безцелни викове и обиди, преминете в режим “Изчакване” докато и двата се успокоите и започнете отново да разсъждавате трезво, а не да спорите само под влияние на емоции. В противен случай ще си кажете много неща, които не мислите и за които ще съжалявате.
   Няма да постигнете нищо, ако не умеете да изслушвате опонента си. Едновременните викове само ще изнервят още повече обстановката, а решение така и няма да намерите на любовните си проблеми.

Не използвай слабото място на партньора, за да излезете победители в спора. Това или ще изнерви още повече обстановката, или ще го накара да подвие опашка. И в двата случая и двамата ще бъдете губещи и ще останат негативни чувства след спора, който няма да е довел до решаване на проблема, а дори може да е създал още един за решаване.

Научете се да отстъпвате и да казвате “Извинявай”, ако се окаже, че грешите или сте казали обидни думи, които реално не мислите.

И най-важното. Не се страхувайте от воденето на спор с партньора. Това не е признак, че любовта си отива, а начин да задълбочите отношенията си и индикатор, че държите на връзката си, като се стремите да изгладите възникващите проблеми в нея (а такива има във всяка връзка). И не изчаквайте да се натрупат дузина проблеми, преди да започнете спор с любимия. Изпускайте парата често и на малки порции, решавайки веднага възникващите проблеми един по един, а не всички наведнъж. Така ще избегнете грандиозен скандал, а и шансът да решите всички проблеми наведнъж е минимален. Винаги ще има такива, които ще останат на заден план и няма да бъдат решени, така че рано или късно пак ще са повод за любовен скандал.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety