Представена публикация

Сексът в цифри - тогава и сега


Сексът в цифри - тогава и сега
Сексуалният живот на жените е станал още по-авантюристичен и те имат връзки с два пъти повече мъже, отколкото преди 20 години, показва британско изследване.
Сексът в цифри - тогава и сега
Средностатистическата поданичка на кралицата има осем партньори в живота си спрямо четирима през 90-те години на миналия век и настига мъжете, които имат средно 12 партньорки. Освен това те са четири пъти по-склонни да експериментират с други жени, отколкото преди две десетилетия. По-заможните и образовани дами са най-приключенски настроени.
Изследователи от Лондонския университетски колеж изследвали 15 000 души и установили, че радикалните промени в статута на жените са имали дълбоки последици за сексуалния им живот. Като цяло обаче британците не правят секс толкова често, колкото преди десет години, вероятно заради натоварената си работа.
Жените и мъжете на възраст между 16 и 44 години правят секс средно три пъти в месеца спрямо пет пъти през 90-те години на миналия век, защото им се налага да работят и от къщи. Изследването, публикувано в научното списание "Ланцет", показва още, че жените настигат мъжете по брой на партньорите през живота им и възрастта, в която започват да правят секс.
10% от дамите, участвали в изследването, признали също, че били принуждавани да правят секс против волята им в определен период от живота си. Средната възраст, когато се случва това, е 18 години, като в 85 на сто от случаите принудата идвала от бившия партньор, приятел или познат. Само 44% от жените разказвали на някого за преживяното, а 13 на сто съобщавали в полицията.
Жените имат 7,7 партньори в живота си, а 20 на сто – над десет.Макар това да е по-малко от 12-те партньорки в живота на мъжете спрямо осем през 90-те години на миналия век, дамите бързо наваксват изоставането. 16% от представителките на нежния пол признали, че са имали влечение към други жени – целувки, милувки или секс, спрямо едва 5 на сто от мъжете.
Изследването установило още, че жените и мъжете губят девствеността си много по-млади, отколкото предишните поколения. Средната възраст, на която днешните младежи правят първия секс, е 16 години спрямо 19 години при хората, които сега са на 60 години.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety