Представена публикация

Въпросите, на които жените никога не отговарят

Някои жени умело крият определени моменти от живота си и колкото и да се опитвате да разберете истината, няма да успеете.




Въпросите, на които жените никога не отговарят
Въпросите, на които жените никога не отговарят

Има тайни, които момичетата не биха разкрили на никого. Колкото по-любопитни ставате, толкова повече намалявате шанса си да получите отговор.
Най-голяма тема табу, която жените биха скрили от своя партньор, е кога са загубили невинността сиБроят на сексуалните партньори е следващата пиперлива история, която не всички разкриват. Много от представителките на слабия пол крият с колко мъже са имали сексуални отношения по една проста причина – не искат да бъдат съдени.
Третата чувствителна тема за разговор са килограмите. От всички страни ни натякват определени стандарти за красота. За това не е чудно, че жените не искат да признаят точните си килограми.
Много не признават на партньора си, че в миналото са били зарязвани или, че сърцето им е било разбивано неведнъж. Проучване разкрива, че причината за това най-често е страх да не бъдат наранени отново. След несподелената любов идва темата за естетическата хирургия. Малко са момичетата, които биха признали, че от грозното пате са се превърнали в красив лебед с помощта на хирург.
Но може би една от думичките, които най-трудно можете да изкарате от устата на жена, е откровението колко пъти е казвала "обичам те" на друг. Признанието за изневяра може би е малко по-сложно от обяснението в любов, защото според нова анкета жените предпочитат да запазят репутацията си на светици. Със сигурност изневярата би развалила идеалната картина на настоящата им връзка, поради което жените мъдро мълчат и по този въпрос. 

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety