Представена публикация

За какво трябва да помислите преди да си легнете с един мъж

 Червените флагове, за които да се оглеждате преди първата ви нощ заедно

За какво трябва да помислите преди да си легнете с един мъж
Ако наскоро сте започнали да се виждате с някого и вече имате планове да прекарате нощта с него, то сигурно изпитвате известно неспокойство от очакванията си за любовното рандеву.
Подобна възбуда често е свързана с нервност и дори уплаха, особено от страна на жените, които са обсебени от това мъжът да не ги види без грим и със сплескана прическа на другата сутрин.
Секс експертите обаче съветват, преди да прекарате нощта с мъжа – обект на интересите ви, първо да си зададете някои въпроси, ако искате крайният резултат наистина да е добър, а не да останете с излъгани очаквания.
Ето и пет съвета по темата:
1. Опознайте себе си и не прекалявайте с очакванията.

Много жени от всички възрасти се влияят от медиите и филмите и очакват първата любовна вечер с някой мъж да премине от вълнуващ секс в приказен край. Затова дамите много често остават разочаровани, тъй като нещата рядко преминават по този сценарий.
2. Не забравяйте, че имате възможност за избор.
Хубаво е да държите юздите на живота си определена вечер, да не се насилвате, само за да не разочаровате мъжа. Трябва да се попитате какво искате за самите себе си и ако това е интимност, тогава се впуснете в приключението.
3. Говорете за секса, преди да тръгнете да го правите.
Ако сте още в началото на една връзка, но знаете, че сексът ще бъде на дневен ред съвсем скоро, то поговорете честно със своя приятел за начините на контрацепция, които той и вие предпочитате. По-добре се разберете по този въпрос на време, а не когато и двамата сте без дрехи.
4. Трябва да сте сигурни, че към момента мъжът има сексуални отношения само с вас.
Жените, особено по-младите, се впускат в сексуални връзки с мъже, без да са наясно дали са единствените им партньорки в това отношение. Ако имате и най-малкото съмнение, че мъжът се вижда и с други жени, по-добре не си лягайте с него, защото така поемате и емоционален, и здравословен риск. Дори да се наслаждавате истински на вниманието на мъжа, то не прибързвайте със секса, в случай, че не сте сигурни в сериозността на намеренията му. Ако го направите, той може да излъже вашите очаквания, а това най-малкото ще ви донесе дискомфорт.
5. Внимавайте за предупредителни знаци.
Винаги си спомняйте израза: „Прекалено хубаво не е на хубаво“. Колкото и да сте влюбени в мъжа, опитайте се да се вслушате в инстинктите си. Той може да ви ухажва като истински джентълмен, да ви сваля звезди и да се проявява като изключителен мъжкар, но не се впускайте във сексуална връзка прекалено бързо. Просто се опитайте да действате разумно, въпреки силното си желание за интимност.


Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety