Представена публикация

Накарай хората да мислят, че можеш да танцуваш

Не е необходимо да се мяташ на дансинга като Риана, Бионсе или Шакира, за да изглеждаш така, сякаш знаеш какво правиш. Прочети тези прости трикове, за да предизвикаш интереса на хората около теб.

Почувствай ритъма.

Тялото ти инстинктивно отговаря на бийта, затова отдели малко време, за да чуеш песента, преди да започнеш да се движиш. Затвори очите си за секунда ако не можеш да се концентрираш.

Започни простичко.

Ако започнеш с някакви сложни движения рискуваш да изглеждаш като аматьор ако не ги изпълняваш добре. Опитай с това: дръж ръцете си настрани, а краката си – леко раздалечени. Стъпи на една страна, като започнеш с десния си крак. След това стъпи в същата поза с левия си крак, така че краката ти отново да са леко раздалечени. Повтори същото в другата посока, след това започни отначало и поддържай движението.

Нажежи леко атмосферата.

Когато се почувстваш комфортно с позата, започни да поклащаш леко бедрата си, когато стъпваш, като ги движиш назад-напред с краката си. Развей леко косата си, когато се движиш.

Пример за тава

Танцувай уверено. 

Ако си от по-притеснителните, представи си, че си актриса. Облечена си невероятно, затова влез в ролята на пушеща секси танцьорка. Спри погледа си върху онзи сладур в ъгъла на заведението, прокарай ръце през косата си и захапи толкова секси устните си, сякаш си най-красивата жена в клуба.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety