Представена публикация

Сезонът, през който можеш... да си малко по-лоша

Бъди умерено лоша!

Разбира се, че по празниците те очакват куп забавни преживявания... докато не се намеси стресът, за да превърне невинната ти обиколка за подаръци в епизод от Survivor: Коледно приключение. Овладей тези осем трика, за да останеш на върха.
Отрежи колежката, която иска да я заместваш на празниците!
Плановете ти изобщо не й влизат в работата и ако й издадеш подробности, че тогава те очаква семейна вечеря, просто й даваш нови идеи (например „Тогава би ли покрила сутрешната ми смяна?“). Откажи й твърдо, но шеговито: „Добър опит, но няма да стане! Предупредила съм преди седмици, че ме няма“. Смекчи удара, като обсъдите кой друг би могъл да й помогне.

Открадни си място за паркиране
Щом забележиш място на паркинга, което е на път да се освободи:


а) спри колата си по средата на уличката (хич да не ти пука от клаксоните!). б) По този начин шофьорът, който освобождава мястото, няма да има друг избор, освен да тръгне на другата страна, защото ти не си му оставила място да завие в твоята посока. Така ще спечелиш време и пред шофьора, задаващ се отсреща. в) Щом мястото се освободи бързичко вкарай колата си там и се опитай да не се изсмееш злобничко от задоволство.

Кажи благодаря... за нищо
Посвети цялата си неделя да избереш страхотен подарък, а в замяна получи нещо грозно, тъпо или абсолютно не в твой стил? Ето как да се „отблагодариш“ подобаващо в интернет.

(Напиши името на подаряващата боклуци), много благодаря за (назови какъв е скапаният й подарък)! Много ме е яд, че не се сетих да ти подаря нещо подобно. Но ще се реванширам догодина!

Избегни кофти среща
На всеки се е случвало. Стоиш и си мислиш: „Защо попаднах в този разговор?“. Докато събеседничката ти те занимава с теми, които изобщо не те засягат, огледай стаята, за да намериш някого, с когото би имала нещо общо. Намери ли мишена? Въодушевено й кажи - „О, задължително трябва да те запозная с Мария!“. Заведи я до нея и я представи ентусиазирано като междувременно вмъкнеш темата за бившите, която си сигурна, че ще обсъдят с удоволствие. Остани за малко, след това се извини („Толкова ми беше приятно да ви видя“.). И се махай оттам. Бързо. 

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety