Представена публикация

Как да се гримираме в новогодишната нощ

Днес главният герой е червилото - ярко или по-тъмно, съобразено, разбира се, с тона и подтона на кожата ви.



Как да се гримираме в новогодишната нощ (II част)След като ви разкрихме тайните на празничния опушен грим, днес идва ред и на втората серия от предложения за макиаж, с който да изпъкнете по най-добрия начин в новогодишната нощ. 

Този път ще обърнем внимание на гримове, в които главният герой е червилото - ярко или по-тъмно, съобразено, разбира се, с тона и подтона на кожата ви. Преди това ви напомняме, че трябва да подготвите устните си. За целта първо ексфолирайте, а след това нанесете подхранващ балсам. Едва след тези стъпки може да преминете и към нанасянето на оцветяващ продукт. А ето и какви са нашите предложения.

Класика
Изравнете тена на лицето с фон дьо тен, съобразен с цвета и типа на кожата ви. 

Фиксирайте с пудра по избор и подчертайте скулите с руж.

Подчертайте очите с лек опушен грим в кафявата или неутралната гама, както е показано във видеото по-долу.

Заложете на яркочервено червило, за да изпъкнат устните ви по най-добрия възможен начин.

Нетипичен pin-up
Защо "нетипичен”? Защото този път основен заподозрян не е червеното червило, а негов колега в красив лилав нюанс.

Комбинирайте червилото с очна линия, както е показано във видеото по-долу. Не забравяйте да освежите тена на лицето си с фон дьо тен и пудра, както и да подчертаете скулите си с руж.
Екстравагантна визия
Ако желаете да подчертаете устните си, но в същото време не искате и очите ви да остават незабелязани, експериментирайте с екстравагантна форма очна линия. Във видеото по-долу може да откриете и как точно да я оформите.

За устните заложете на матово червило в цвят бордо.


Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety