Представена публикация

Как да изглеждаш СЕКСИ постоянно?



Увеличи сексапила си!!!

Да изглеждаш секси не означава просто да си облечена в оскъдни дрехи и да си гримирана с тежък, опушен грим.

Сексапилът може да бъде едва доловим и по-този начин – още по-примамлив и по-привлекателен. Следвай съветите по-долу, за да излеждаш секси през цялото време

Перфектната „муцунка” или устни тип „Анджелина Джоли”

Пищните и лъскави устни определено са секси, но просто не прекалявай с блясъка и гланца.
През деня носи матиращо червило в прасковено розови нюанси и отгоре нанеси с едно нанасяне тънка ивица прозрачен глос. Ако искаш червилото да се задържи през целия ден, покрий устните си със светъл молив, за да създадеш база, и след това нанеси червилото си с честна за устни – за пълно покритие. Добави една капка прозрачен гланц в центъра на долната си устна и размачкай устните си, за да го разпространиш. При специални вечери – засили цвета с червило в винено червено!

Добави детайл в ЧЕРВЕНО

Независимо дали си облечена в делови костюм, малка черна рокля или дънки и тениска, може да добавиш още доза сексапил към външния си вид, включвайки ЧЕРВЕН детайл.
Разбира се- не е нужно да се обличаш в червено от главата до петите, но тънък червен колан, чанта или обеци биха извършили чудеса. Червеното е цветът на страстта и ще те направи по-уверена дори ако го носиш в малки дози! Повярвай ни – не случайно по време на корида, матадорите дразнят биковете с  ЧЕРВЕНО платче плат – червеното се набива на очи, червеното привлича, червеното предизвиква!
 

Носи секси бельо!

Без значение с какво си облечена отгоре, ще се чувстваш адски секси, ако бельото ти е умопомрачително (дантелено, оскъдно и крещящо „разкъсаай ме”).

Запаси се с копринени, дантелени и съблазнителни бикини, прашки и сутиени и ги носи всеки ден. Ще се изненадаш колко привлекателна и уверена ще се чувстваш – да, дори в офиса!

Изложи на показ своите красиви черти

Но да сме наясно – искаш да изглеждаш секси, а не като мръсница!
Не е нужно да носиш деколте до пъпа и пола, която една закрива прелестите ти – това е отвратителна изцепка и всички ще ти се смеят! Просто остави нещо на въображението и заложи на пола с елегантна цепка или рокля с едно рамо. Само така ще изглеждаш истински секси, а не отчаяна!

Контактувай с... очи!

Когато флиртуваш, не забравяй най-важното движение – контакта с очите.
Наведи главата си недалеч от някой мъж и го погледни хищно-хищно под ъгъл за няколко секунди – това е ужасно секси. Когато говориш с някой мъж, очите ти трябва да са насочени към него около 75 % от времето, а през останалата част от времето – да гледаш в друга посока. Когато ти си слушателят – гледай го в очите около 95 % от времето и не забравяй да се усмихваш!

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety