Представена публикация

Скарлет Йохансон ще бъде работеща майка

Бременната актриса Скарлет Йохансон смята "егоистично" да жонглира между филмовата си кариера и ролята си на майка.
Въпреки че бъдещата майка наскоро каза, че занапред ще се опита максимално да намали актьорските си ангажименти, тя е решила да не се отказва напълно от тях и да балансира между работата и семейството.
"Изглежда ми много стресиращо да не можеш да прекарваш достатъчно време със семейството си само защото работиш и преследваш собствения си успех. Трябва да има начин двете да се съвместят, да правя по филм на година и да бъда отдадена на детето и съпруга си. Искам да имам всичко това. Егоистично е", коментира Скарлет.
Звездата е наясно, че ще трябва да положи големи усилия, ако иска да бъде еднакво добра и на двете места, но споделя, че не я е страх. "Знам, че със сигурност ще има жертви, които трябва да се направят, но това е борбата между работещата майка и успешната кариера. Случва се", добавя актрисата.
Йохансон очаква животът й напълно да се промени след като роди детето си, но е готова за тази стъпка и се чувства истински щастлива и обичана.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety