Представена публикация

Хилари Клинтън сравни Путин с Хитлер

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън сравни последните действия на руския президент Владимир Путин в Украйна с агресивната политика на Адолф Хитлер през 30-те години на миналия век, съобщиха американски медии.
Хилари Клинтън сравни Путин с Хитлер
По време на частно събитие в южната част на Калифорния Клинтън заяви, че разполагането на руски войски в Украйна с цел да бъдат защитени руските граждани и рускоговорящите напомня на действията на Хитлер, целeщи да защитят етническите германци извън територията на страната.
"Сега, ако това ви звучи познато, то е защото Хитлер е направил същото още през 30-те години на миналия век", заяви бившият държавен секретар на САЩ.
"Етническите германци, германците по произход, които са се намирали на места като Чехословакия и Румъния, според Хитлер също не са били третирани правилно", допълни Клинтън. Тя обаче смята, че макар целият свят да е изневрен от действия на Русия, нищо не подсказва, че Путин е по-ирационален от подстрекателя на Втората световна война.
/АФП/

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety