Представена публикация

Шакира най "лайквана" във Фейсбук

В края на седмицата истинският победител в битката за сърцата и умовете наинтернет потребителите стана известната колумбийско-американска певица Шакира.
Звездата официално бе призната за знаменитостта с най-голям брой "лайкове" в социалната мрежа Facebook. Според статистиката на сайта, Шакира е получила "лайковете" на повече от 86 милиона потребители, което е с 2 милиона повече от друга знаменитост - певицата Риана.
В съвременния свят за всяка знаменитост е все по-важно какъв ще бъде имиджът й в социалните мрежи. Звездите на киното, телевизията и сцената буквално водят борба за броя на последователите си в Интернет, мъчейки се да съберат възможно най-много "лайкове", или "харесвания" и одобрения във Facebook на записи, снимки и видео клипове.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety