Представена публикация

"Самсунг" показа Galaxy S5

"Самсунг" представи новия си флагман – смартфонът Galaxy S5 ("Галакси S5"), на Световния мобилен конгрес в Барселона късно снощи. 
Новият модел има малко по-голям екран от предшественика си - 5,1 срещу 5 инча, при запазена HD резолюция. Процесорът му е четириядрен Qualcomm Snapdragon 800. 
Телефонът има 2 GB RAM и се предлага с две разновидности на основната памет – 16 и 32 GB. Основната камера на апарата на задния панел е 16-мегапикселова, а предната е 2-мегапикселова. 
В новия модел впечатлениe прави устройството за четене на пръстови отпечатъци, което е в градено в Home бутона – така както "Епъл" направиха в своя iPhone 5s. 
Освен че с него потребителят може да защитни данните си от нежелан достъп, той ще може и да се идентифицира лесно при онлайн плащанията. 
Сред другите новости е и сензор, който може да премери пулса ви, когато решите, че имате нужда от това. 
Galaxy S5 e освен това прахо- и водоустойчив, може да прекара около половин час под метър вода. 
От "Самсунг" се похвалиха и с батерията си, която е 2800 милиамперчаса, т.е. с малко по-голям капацитет от тази на предшественика Galaxy S4. 
Телефонът обаче има и икономичен режим, при който се блокират всички функции освен основните – входящи повиквания и есемеси, а екранът става черно-бял. При това положение телефонът можело да остане включен допълнителни 24 часа. 
Особеност в дизайна на смартфона е поликарбонатният заден панел, който според дизайнерите на "Самсунг" трябва да изглежда като перфорирана кожа. Той ще се предлага в четирите цвята – черен, бял, син и бежов.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety