Представена публикация

Най-дългите звездни годежи

Някои известни двойки доста се забавят, преди да си кажат заветното „Да“. Виж кои са влюбените, чиито годежи вече траят години, и разбери защо.
Брад Пит и Анджелина Джоли
Аз, ти и децата
След близо 7- годишна връзка и 6 деца Брад и Анджи най-сетне официално обявиха годежа си през април 2012 г. Слуховете упорито носят, че двойката си направила обещание за бъдещето само и единствено заради децата си, които били в екстаз от годежа и от красивия пръстен на Анджи. За момента обаче най-красивата актьорска двойка не бърза с приготовленията за сватба, въпреки че се смята, че вече са си казали заветното „Да“ на тайна церемония.
Ейми Адамс и Дарън ле Гайо
Не бързаме
По всичко личи, че чаровната Ейми никак не бърза да се венчае за дългогодишната си любов Дарън. Двамата са двойка от близо 11 години, а годежът им е на дневен ред от 2008 г. насам. Ейми и Дарън вече са и горди родители на момиченцето Авиана, но актрисата неведнъж е казвала, че определено скоро няма да вдигат сватба.
Джесика Симпсън и Ерик Джонсън
Все отлагаме
Джесика и Ерик вече имат две чаровни дъщерички, но все още не са си разменили обети. Двойката е сгодена от близо 3 години, но всеки път нещо отлага сватбата им. Последно певицата подхвърли, че церемонията може да се състои тази година, но призна, че няма нужда от нещо подобно, тъй като отдавна се чувствала като омъжена за любимия си Ерик.
Кейт Хъдзън и Мат Белами
Любов или проблеми

Този април ще станат 3 години, откакто певецът падна на колене пред актрисата, но двамата така и още не са вдигнали сватба. Двойката вече се радва и на 2-годишен син Бинг, но пък скорошни слухове разкриха, че отношенията им не вървят никак на добре и в близко време няма да има щастлива церемония, а по-скоро семейна терапия.
Дженифър Анистън и Джъстин Теро
Кога?
Дженифър и Джъстин направо станаха пословични със сватбата си. Актьорската двойка се сгоди през лятото на 2012 г., като твърдяха, че веднага ще си кажат „Да“, което обаче, уви, не се случи. Вече близо 2 години Дженифър се опитва отчаяно да накара Джъстин да узаконят любовта си, но той очевидно яростно отказва.
Меган Фокс и Браян Остин Грийн
Втори път за щастие
Сексапилната актьорска двойка може да се похвали не с един, а с цели два годежа. Браян за първи път предлага на Меган през 2006 г., като обаче 3 години по-късно обявяват раздялата си. През 2010 г. обаче влюбените, които са заедно вече от поне 10 години и имат двама синове, осъзнават, че не могат един без друг, и се събират отново, като Браян пак пада на едно коляно. Седмица след второто предложение актьорите стават официално съпруг и съпруга. 
Алесандра Амброзио и Джейми Мазур
И така се обичаме
Сексапилната моделка и бизнесменът са си дали обещание за бъдещето още през 2008 г., но и до ден днешен не са си казали заветното „Да“. И въпреки че слуховете постоянно твърдят, че двойката е пред раздяла, очевидно това не е така. Алесандра и Джейми са лудо влюбени и се радват на двете си деца Анжа и Ноа.
Опра Уинфри и Стедман Греъм
Бием всякакви рекорди
Емблематичната водеща и половинката й Стедман са сгодени от близо 22 години. Опра обаче неведнъж е споделяла, че няма никакво желание да бъде булка и сватба няма да има скоро.Господин Греъм пък е твърдо убеден, че ако с водещата узаконят любовта си, то те ще се разделят на момента. Двамата определено са добър пример за традиционни хора с нетрадиционна връзка.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety