Представена публикация

Интернет любов

Виж звездите, които се подвизават в сайтовете за запознанства и търсят виртуални ласки.
Хали Бери
От любопитство
Преди около 10 години Хали си призна, че си е направила профил в няколко сайта за запознанства.Първата чернокожа носителка на престижната награда „Оскар“, чието истинско име всъщност е Мария, издаде, че именно любопитството я е накарало да види за какво иде реч в интернет любовта.
Лили Алън
Пристрастена
„Току-що открих Tinder! (Б.а. - приложение, което улеснява комуникацията между взаимно заинтересувани потребители. Използва се за срещи, виртуален секс и други подобни.) Чао-чао, истински живот“, написа красноречиво и забавно в социалната мрежа певицата наскоро.
Адел
Само за проба
В официалната си автобиография Адел искрено си признава, че преди години е пробвала онлайн запознанствата, но ударила на камък. Причината – певицата отказала да публикува своя профилна снимка, което довело и до крайна незаинтересованост от страна на мъжките потребители в сайта за запознанства.
Аштън Кътчър
Така намерих любовта
Слуховете упорито носят, че именно посредством сайт за запознанства Аштън и бременната му годеница Мила Кунис затоплили отношенията помежду си. Двамата актьори се намерили покрай онлайн профилите си и така започнали усилена флирт комуникация.
Бритни Спиърс
За утеха
Миналата година след раздялата с годеника си Джейсън Таруик Бритни Спиърс почти моментално си направи профил в сайт за запознанства. По-късно певицата призна, че по този начин се е опитала да утеши разбитото си сърце.
Линдзи Лоън
Звезден статус
Според източници в началото на тази година Линдзи се възползвала всячески от статута си на звезда в известното приложение Tinder. Именно заради набезите на скандалната актриса създателят на Tinder се принуди да направи специална верификация на звездите. 
Орландо Блум
Инкогнито

През 2007 г. Орландо искрено си призна, че използва Facebook, за да среща жени. Интересното е, че сексапилният актьор се подвизавал под измислено име и снимка на свой приятел, за да комуникира онлайн с дами.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety