Представена публикация

СЕКСУАЛНИ СТИМУЛАНТИ ЗА МЪЖЕ

ТРИБЕСТАН

 КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТРИБЕСТАН
Трибестан е растителен продукт, който съдържа сух екстракт от надземната част на растението Tribulus terrestris (бабини зъби). Трибестан стимулира функциите на половата система, повишава либидото, увеличава силата и продължителността на ерекцията, повлиява благоприятно липидната обмяна, притежава хормон-балансиращ ефект и при жени облекчава климактеричните симптоми.
Трибестан се използва в комплексното лечение на понижено либидо, импотенция (полова слабост), безплодие при мъже; при дислипопротеинемия (нарушения в обмяната на липидите) за намаляване на общия холестерол и липопротеините с ниска плътност; при жени с климактеричен и посткастрационен синдром (състояние след оперативно отстраняване на яйчниците) за облекчаване на изявени невровегетативни и нервнопсихични прояви.

ЛИДЕРИН

- допринася за качествена и продължителна ерекция
- допринася за стимулиране на ерекцията
- подобрява кръвоснабдяването в областта на половите органи и таза
- ефект - до 1 час след приемането

Без странични ефекти.
Състав:
L-аргининът - спомага за образуване на азотен окис, който има значение за поддържане на нормално кръвоснабдяване в малкия таз и разширяване на кръвоносните съдове.
Екстракт от жен-шен - подобрява ерекцията, действа за тонизиране на организма и повишава издръжливостта на възбудата.
Pycnogenol /екстракт от кора на бор Pinus pinaster/ - поддържа нормално кръвоснабдяване на мъжките полови.

ПОЛОВА МОЩ


Био смес от 5 сертифицирани индийски билки. Поддържа мъжката потентност, повлиява благоприятно по естествен и безопасен начин сексуалната дисфункция, преждевременна еякулация и ниско либидо. Аюрведа практика.Препоръчва се при ерективна дисфункция, ниско ниво на сперматозоиди преждевременна еякулация, ниско либидо.

















ЕРОМАКС


Бързо действащ еротичен стимулант. Съдейства за подобряване на кръвообращението. Подкрепя сексуалните функции (общо и сексуално тонизира). Спомага за възстановяване на хормоналното равновесие (хормонално активизира).Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното /балансирано/ хранене. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
-  За подкрепа на емоционалния тонус в подходяща обстановка
 При мъже: за благоприятно повлияване на сексуалната дейност, за подкрепа функциите на половите органи, свързани със силата и продължителността на ерекцията, съдейства за повишаване на сексуалното влечение (либидото)
-  При жени: подкрепя функциите на женската полова система, съдейства за повишаване желанието за интимна близост и секс, спомага за постигане на хормонално равновесие
Подкрепя дейностите на половата система и при двата пола, свързани с осигуряване на плодовитостта За поддържане на хормоналното равновесие и добър външен вид при лица над 45 годишна възраст За подкрепа на сърдечно-съдовата дейност, имунната система, работата на мускулите.
Като хранителна добавка продуктът отлично се съчетава с други подходящи природни средства, диетични режими, физически упражнения, а при необходимост и с медикаментозни, инструментални и хирургически методи на въздействие.

ВИТА ГРА


Vita Gra спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция. Vita Gra таблетки са разработени изцяло на билкова основа.


Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety