Представена публикация

Кражби в гр. Банкя през 2014 г.

2014 годината в която се извършват много кражби от различно естество.

От самото начало на годината в курортния град Банкя област София  доста от живущите  както и идващите на почивка, тънат в страх.




 Във рамките на един месец  крадците са успели да изпразнят грубо казано 300 автомобила  и то не какви , а тези с бензинов двигател.


От жертви научих че едни от ударите бил в близост до пожарната, били източили 15 коли за една вечер, другия удар бил близо до  МИ-МВР  станцията  и там също за една вечер  доста
бензин изчезнал, най-интересното е че след това  крадците почнали да крадат  и от всяка улица из кварталите на Банкя - кв. Въртикал/ Вердикал, кв. Клисура, кв. Михайлово, кв. Градоман,
кв. Изгрев  както и с.Иванияне  заедно с  махалите и вилните зони.
 Много интересно ми стана обаче, когато разбрах че, почнало да има и кражби на самите капачки за гориво. " Представяте ли си сутрин ставате и отивайки на работа разбирате че са ви гепили горивото но и капачката на резервуара - без капачка  сипем ли бензин  той ще се изпари за нула време а и като се има в предвид  и цените на горивото ?" -не ми се ще да съм на местото на тези хора.


От началото на лято 2014  започнаха кражбите и от домовете.
Тези крадци седят и дебнат няколко къщи и като видят че няма движение - Значи собствениците ги няма отишли са на почивка . Влизат  вземат каквото им харесва и го изнасят  докато вие сте на почивка и нищо не  подозирате, до момента в които се приберете от почивка и заварвате че ви липсват доста от цените вещи и плазмения телевизор за които или много сте се лишавали или сте теглили заем/кредит за да го купите.
 Този вид кражби не са много, но за наше съжаление, ако сте като мен  без късмет.



От скоро рисковите кражби - Докато си спим сладко сладко влизат в къщата ни  и прибират
 предметите с голяма стойност. Единствения начин това да не се случи е като си вземете поне  две големи и зли кучета, друг варянт няма.
- На 19.09.2014 от потерпевший  разбрах следното -"Във двора си имат 5 големи кучета както и много малки породи, затова и портата на къщата е  довар. Но крадеца/ите
като не знае какво го чака зад оградата си влезнал, никои нищо не е чул дори и кучетата не са почнали да дигат шум, на сутринта  хората  живеещи зад голямата  ограда заварили  портата отворена  а по на долу по улицата и една лопата с която крадеца/ите са взели от двора  за да се защитава от кучетата които го
посрешнали в двора."
Колко ли се е оплашил като е видял кучтата ,че чак не затворил портата .



Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety