Представена публикация

4 минути Табата тренировки изгарят повече калории - Ето как

Сериозно-Как е възможно това? Първо, един бърз урок по биология: Тялото ви превръща храната в енергия чрез три метаболитни системи-два анаеробни и един аеробен. Стационарно състояние на сърдечно-вече поставя аеробната система да работи, и дори традиционните интервални тренировки обикновено само удариха две системи, се казва личен треньор Майк Дoнaвaник, CSCS, CPT. "Повечето хора никога не се удари всички три енергийни системи, защото тяхната интензивност е достатъчно никога висока." Това е мястото, където всички-от интервали Табата идват в игра. Извършване на най-високо усилие е единственият начин да се ангажира силно третата метаболитен път, системата за phosphagen. Така че, като се редуват заседания на макс интензивност и почивка, можете да обложи трите енергийни системи четири минути плоски. А освен това се изгарят повече калории по време на тренировка, подслушване на phosphagen принуждава тялото ви да консумират повече кислород и да изгори повече калории-в продължение на часове, дори след като напускат салона. Все пак, това не означава, че трябва да съкрати потните сесии на четири минути на ден. В крайна сметка, освен де-pudging, вие може би искате да добавите малко мускулна маса, за д

а си рамка, казва Дoнaвaник . Ето защо той използва Табата вдъхновени тренировки до края си класове в Crunch и Equinox в Холивуд. "Това е, че точка в една тренировка, когато сте изтощени и искат да се откажат, но бум-ето едно последно нещо, което да те довърша. Тя те кара да прокара по-трудно и да завърши по-силна." Готов да манивела неща с една степен ли сте? Тук акции Donavanik как да превърнат любимите си фитнес съчетания в четири минути мазнини за пържене тренировка финиширали. сила за обучение Попълнете всяко упражнение за 20 секунди, почивка в продължение на 10, след това преминете към следващото упражнение. След завършване на всички четири движения, повторете за общо осем кръга. Гира Squat към изданията Телесна маса Squat тласъци лицеви опори алпинисти неблагодарна Настройте скоростта на това, което знаем като истинската си с всички средства спринт. Sprint при тази скорост в продължение на 20 секунди, след това внимателно да скочи върху стените на неблагодарни и почивка в продължение на 10 секунди.(Намаляване на скоростта на почивка отнема твърде много време и може да се хвърли на разстояние си съотношение работа / почивка.) Повторете за общо осем кръга. Определете устойчивостта на средно / средно-тежка ниво. Отиди толкова бързо, колкото може за 20 секунди, след това пауза за 10 Повторете за общо осем кръга.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety