Представена публикация

iPhone 6 все още привлича тълпи

Phone 6 и 6 Плюс може да са били на разположение за закупуване за една седмица в САЩ и други първични пазари, но тя все още е достатъчно горещ билет, който го причинява големи опашки този уикенд, тъй като нетърпеливи купувачи се опитват да се хвана на Apple от следващо поколение телефони.
В различни градове по целия свят, постоянна опашка може да се види по-голямата част от уикенда, с много клиенти, които имат да чакат повече от час.
Ситуацията е още по-изразен при вторичните пазари на Apple, които само са получили iPhone 6 и 6 Plus в края на миналата седмица. В места като Русия, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства, дълги линии са в пълна сила. Около 600 души междувременно наредени извън Apple Store в Амстердам, докато 400 клиенти са били в магазина Барселона.
В Тайван, Apple фенове са редят на опашки до 35 часа, за да получите ръцете си върху устройствата.
Като се има предвид, че през първия уикенд iPhone бяха рекордно съкрушителен 10 милиона + това ще бъде интересно да се види какво кумулативни продажби първата седмица е равен: редица трябва да имаме по-рано тази седмица.
Apple е създала, че iPhone 6 и 6 Plus ще се предлага в 115 страни до края на 2015 г..
По-долу са повърхностни познания на туитове ние качват за iPhone 6 уикенд номер две. Какви бяха опашките, като в областта на шията на гората?

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety