Представена публикация

Първият полов акт е един незабравим момент

Първият път се помни цял живот, той е незабравимо изживяване. Вълнението обикновено е много силно. Поведението на човека, който сте избрали също е важно. Но ако сте направили правилния избор и сте се подготвили за изживяването, може то да се превърне в истински празник на чувствата.


Подходящ партньор -  Не си заслужава да правите секс с някого, само защото той го иска или сте пили повече или повечето ви приятелки вече са правили. Помислете за няколко неща - Държи ли на вас този човек и как го показва? Настоява ли да правите секс, въпреки че сте заедно от скоро? Какъв опит има в предишни свои връзки. Понякога мъжете са склонни да преувеличават своите "подвизи", така че можете просто да го наблюдавате как се държи в компанията на жени. Ако е уверен, не изглежда напрегнат и притеснен в общуването с тях, като същевременно тази увереност не прелива във флиртаджийство, е доста вероятно да се почувствате добре с този човек.

Подходящ момент - Тялото ви със сигурност ще ви подскаже. Може да се оставите на страстта в пет часа следобед или пък вечерта, а може и рано сутринта след романтична разходка по плажа.

Подходящото Място - Ако сте страстна почитателка на американските филми, задната седалка на колата може да ви се стори най удачното място. Представяте си как се докосвате, от радиото се леят чудни песни, а през прозореца се вижда вълшебната гледка на нощния град. Мястото обаче е доста неудобно, а като се прибави и вълнението вашият принц може да не се представи много добре, защото е приклещили коляното си или се е схванал поради неудобната поза. Следователно най-добре е да се помисли за удобно легло или пък за някакво одеало, което да постеляте.

Подходящите предпазни средства - Презервативи  са най-подходящи като предпазно средство, защото предпазват не само от нежелана бременност но и от венерически болести които се предават по полов път по времето на половия акт. Ако не сте говорили предварително на тази тема с него - поговорете, вижте как реагира, а ако няма желание да използва презерватив -Прекъснете любовните планове, поради простата причина, че не е хубаво да правите секс с някой, който е толкова безотговорен! Винаги съществува риск не само от забременяване, но и от полово предавани болести, за които дори и вашият партньор може да не знае (той би могъл да е носител без да знае!). 

По време на половият акт


Правилните движения -   Няма някакъв определен набор от жестове и милувки, които да са задължителни преди секс. Докосвайте се където и както ви е приятно. За насока може да ви служи, че местата където кожата е по-тънка -шия, китки, задната страна на коленете са по-чувствителни, от тях може да преминете към вътрешната страна на бедрата, да погалите партньора по гърба или по-надолу от него - по ваш избор.

Правилните пози -  Не се опитвайте да приложите веднага всички пози от Кама Сутра. Добрата стара мисионерска поза: вие отдолу, той отгоре, най-вероятно ще ви свърши работа. Ако след първия път има и втори, можете да пробвате вие да сте отгоре. Момчетата обичат тази поза, защото им създава усещането, че са доминирани без всъщност са е така. Не забравяйте, че сложните гимнастики е най-вероятно да ви изморят, а нали целта е и вие да си изкарате добре!

Колко време -  Доста спорна тема е това  може да отнеме 10 мин.  два часа или цяла нощ?може да попаднете на по- "бързо" момче. Някои могат от превъзбуда да имат преждевременна еякулация, преди или веднага след проникването. Не се паникьосвайте! Той ще поеме контрол над себе си и ще ви достави повече удоволствие втория път. Има случаи, обаче когато проблема е от медицински характер, и в такъв случай нищо не зависи от вас. това, което можете да направите е да не му се подигравате, но и да не изразявате открито съжалението и разочарованието си.
Обратното: някои момчета трудно свършват и може да им трябва около час. В този случай също не е препоръчително да проявявате нетърпение, защото ще блокират. Желателно е кавалера по време на първия път да се грижи повече за момичето, но това е в зависимост от опита.
Ако някои момчета и момичета ви казват, че са правили секс цяла нощ - не го приемайте буквално. Доста по-вероятно е да са се будили 2-3 пъти и да са започвали всички отначало.
  

След половият акт

Правилното поведение:  Да се държите все едно нищо не се е случло или да изглеждате обезумяла от страст? Ако нещата не са се получили, кротко обяснете на вашия любим, че не сте получили своята част от удоволствието, но очаквате да ви го достави. Бъдете деликатна, за да не уязвите мъжествеността му.
Ако пък сте открили рая, кажете му го. Няма нещо, което повече ще зарадва един мъж от уверението, че се е представил прекрасно в сексуално отношение. Не преигравайте, за да го накарате да се почувства по-уверен, много е вероятно да усети и да ви се обиди.

Ако имате въпроси пишете в коментарите!!!!!


Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety