Представена публикация

Дева

Всичко излиза наяве
Този месец ще е месец на големи промени и сбъднати любовни желания и забравени мечти. Оглеждай и се в малките знаци и детайли, за да не изпуснеш късмета си!
Уран е планетата на революциите и промените. Може да завърти живота ти като вихър, да обърне правилата и всичко познато. Но Уран може и да бъде планетата на големите разкрития, особено когато се комбинира в триъгълник със Слънцето. Тогава ще разбереш, че си разглеждала ситуацията неправилно. Няма да е някакво гръмотевично разкритие, а по-скоро постепенно ще разбереш, че си гледала абстрактна картина, окачена наопаки. Но в началото на месеца най-накрая ще бъде закачена както трябва и тогава ще проумееш нещата, които те объркваха месеци наред. И това не е чудно, все пак декември е последния месец от годината. Идва време да си направиш равносметка и да решиш кои са твоите приоритети за следващата година.
Твоята лична тенденция
Тази година ти беше трудно да се стегнеш. Неща, които преди ставаха лесно, станаха по-трудни и често се чувстваше несигурна. Това, че някои хора не си спазиха обещанията, още повече влоши ситуацията. Така често изпадаше в позиция да чакаш пред затворена врата и нямаше никой от другата страна. За щастие, реши да преследваш целите си сама и позицията на планетите показва, че ще бъдеш възнаградена за усилията си. Ненапразно винаги си вярвала, че на вълка вратът му е дебел, защото си върши работата сам.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety