Представена публикация

16 проблема на блондинките

Русокоските са по-самоуверени спрямо брюнетките и червенокосите жени, въпреки че нерядко самочувствието им не отговаря на възможностите им.
Изследване посочва, че те се възприемат като привлекателни единствено заради цвета на косите си и считат, че околните са им длъжници.Това често води до проява на агресивно поведение, особено ако блондинките сметнат, че интересите им са засегнати.

Любопитното е, че изводите от изследването са се оказали валидни не само до естествените блондинки, но и до изкуствено изрусените жени. Очевидно, заключават учените, с изрусяването на косата се променя и поведението - бившите брюнетки, вече блондинки, започват да разсъждават и действат като блондинки.



  1. Косата ти позеленява от хлора. Но ако носиш шапка за душ на партито на басейна, ще изглеждаш като идиот. Затова трябва да си купиш специален шампоан.
  2. Трябва ти специален виолетов шампоан, за да не изглежда косата ти жълта. Такъв в магазините не се продава и трябва да си го поръчваш по интернет, което е досадно
  3. Нямаш мигли, докато не си сложиш спирала. Трябва да си слагаш всеки божи ден
  4. Ако имаш красива дълга руса коса, хората не те приемат много сериозно. Понякога тя предполага, че си тъпа, което не задължително е вярно за брюнетките с красива дълга коса.
  5. Корените. Ако не си естествена блондинка, трябва редовно да си изсветляваш корените. Ако си естествена блондинка, краищата ти са избелели от слънцето и пак трябва да си извсветляваш корените.
  6. Ако не си естествена блондинка, ходиш на фризьор всеки три седмици. Животът ти – срещи, важни събития – се върти около това кога си била на фризьор за последно.
  7. Имаш специален бюджет за фризьор. Не е евтино.
  8. Ако се изрусяваш, косата ти отгоре се сплесква, когато трябва да я изрусяваш пак. Просто със сешоар не става.
  9. Хората постоянно ти повтарят „Не се лъжи по тъмните корени“. Не е съвсем ясно какво имат предвид, нито пък ти знаеш какво значи.
  10. Трябва да си миеш косата всеки ден. Защото русата коса изглежда вечно мръсна. Брюнетките не си мият косите всеки ден и се фукат с това.
  11. Ако си със светла кожа и руса коса, хората те мислят за шведка. Не вярват, като им кажеш, че не си.
  12. Гаджетата са потресени от факта, че имаш и друго телесно окосмение.
  13. Мъжете ти разправят, че те харесват, защото обичат „лъскави неща“. К'во?
  14. Черните ластици за коса не ти стоят добре. Трудно е да си намериш ластик за коса, който да пасва на точно твоето русо.
  15. Фибичките за блондинки са в идиотски цветове и не пасват. По-добре не носи фибички за коса.
  16. Хората казват „Умна си за блондинка“. Дразнещо е.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety