Представена публикация

Овен Месечен Хороскоп

Ще имате достатъчно занимания през март, но крайните резултати ще са различни от предположенията ви. Ежедневието едва ли ще е прекалено напрегнато и динамично. Може да се усетите леко изнервени именно, защото очакванията ви няма да се оправдаят. Безпредметно е да се ядосвате. Във ваша полза е леко да намалите темпото и да заемете пасивна, наблюдателна позиция. Така ще имате време за анализ на случващото се и ще обмислите реакциите си много по-обективно. Ако заложите на организаторските си способности ще успеете да обедините достатъчно сътрудници. С тяхна помощ ще спазите сроковете и ще получите договорените приходи. Въздържайте се от прояви на враждебност, не бъдете прекалено критични.




Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety