Представена публикация

Везни Месечен Хороскоп

С някои проблеми ще ви е трудно да се справите, което не означава, че трябва да се отчайвате. Може да споделите съмненията с близките си, да изслушате мнението им, но решенията ще са си изцяло ваши. Съобразете се не само с желанията и възможностите си, съобразете се и с правилата. Не бива да рискувате с нестандартни методи на работа и особено с такива, които не са доказали ефективността си. По-добре бавно, но сигурно, отколкото бързо, но няколко пъти. Трябва ви ясен и точен план за работа, който да следвате. Много е важно да не забравите някой от ангажиментите и да спазвате уговорените срещи. Част от затрудненията ще са свързани с техническа или друга авария. Помислете за осигуряване на резервен вариант.




Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety