Представена публикация

Роби Уилямс ще пее в България на фестивала Spirit of Burgas

Роби Уилямс ще пее пред българска публика.Вписан в Книгата на рекордите на Гинес, след като за ден са продадени 1,6 милиона билета за концертите му от турнето Intensive Care, Роби е готов да представи новото си шоу - Let Me Entertain You.

Предстоящата концертна обиколка на бившия член на Take That стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и фестивалът в Бургас на 7 август.

Spirit of Burgas се завръща на плажа в морския град това лято след едногодишна пауза. 2014 г. беше нулева, след като община Бургас обяви, че няма да влага средства в събитието, а организаторите така и не обявиха имена на атрактивни изпълнители. Сега фестивалът ще се проведе в две поредни вечери – на 7 и 8 август. Мястото е традиционното – централният плаж в Бургас.



източник: бгнес

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety