Представена публикация

С какво привличат най-често жените


Пролетта винаги носи положителен заряд за всички. Природата примамва човека в своите зелени територии, денят става по светъл и допаминовите нива се изстрелват до върха, напук на всички изследователски прогнози. Проучване на английските учени показва, че шансовете за еднократни срещи с полова активност, са най-високи именно през този сезон. Благодарение на тази информация, мнозина ще посещават по-редовно фитнеса и ще се постараят да спечелят максимален брой точки сред конкуренцията. И след като ухажването може да се превърне в точна наука, решихме да споделим всичко, с което една жена може да изпъкне сред останалите. Допитахме се до мъжкото стадо за информация и представяме най-точния резултат. Дами, споделяме информацията от извора, за да бъдем още по-лесни и достъпни за вас (сякаш някога сме били трудни).

Ето какво най-често привлича вниманието ни:


1. Червенето червило

Някои може да не го харесват, а други открито да го мразят, но то върши работа. Червеният цвят винаги е бил сексуален, агресивен и див. В САЩ ще платите повече, избирайки червен автомобил. Всичко червено е способно да задържи мъжкото внимание, а и трябва да признаем, че женските устни често са се превръщали в сексуална фантазия и дори не говорим само за целувките. Те също намериха място в маркетинговата зона и ни привличат от сътворението на света. Жени като Джоли и мадам Белучи, отдавна ни манипулират с устните си, както правят и всички останали жени, а червеното просто ни насочва към тази толкова сексуална част от женското тяло.



2. Пролетният стилен гардероб

Честно казано, никога не сме разбирали женския гардероб, предпочитаните марки и причината за високите цени на дрехи с визията на работната униформа на Daft Punk. Навлизането в тази територия може да е по-опасно, отколкото си мислите и сме длъжни да издадем тайната - плащайте и не питайте. Всяка пролет благодарим на вселената, че сме родени именно тук, където родната жена успява да изпъкне със своите диви сексуални и амазонски черти в градската джунгла. Господа, имахме достатъчно време, за да видим жените на съседите и смеем да твърдим, че всички мъже могат да бъдат доста смели, избирайки партньорки с визията на Джаба хътянина. Родната жена има всички качества за причиняването на аритмия, високо кръвно налягане и събуждането на повече сексуални фантазии, отколкото може да има млад продуцент в Brazzers. Ситуацията става още по-сериозна с пролетния гардероб. Интелигентната жена все по-често се насочва към дрехите, които подчертават силните й страни, но оставят фантазията ни да работи на високи обороти - предполагаме, че чакането в мола си е заслужавало. За пореден път се убеждаваме, че има дами, които ще препускат цял ​​ден във фантазията ни, само защото сме успели да ги погледнем веднъж в метрото или трамвая. Казваме ви, градската амазонка отдавна е подчинила мъжкото сърце с категорична победа и ние дори не се опитваме да се борим за свобода. За всичко това ще обвиняваме ефирните пролетни рокли, цветовото съчетание, очертаващите дрехи и всички останали дамски атрибути, които показват точното количество кожа, с което да ни държат в ръчичките си до края на света.



3. Отворените обувки

Ако имаше малко разум в мъжа, той никога нямаше да посегне към сандалите. Римляните са били първите хора, на които трябва да благодарим за сандалите и чорапите, но защо вече не оставим този атрибут за изящния и красив женски крак? Пролетта се смята за стартов сезон за отворените обувки, сандалите и всички останали обувни решения, които доказват, че почти всеки мъж е изявен фетишист към една от най-красивите женски части. Точно този сезон доказва, че всяка стотинка си заслужава посещението при педикюристката. В женската природа винаги се крие една перфекционистка, която обича да изпипва всичко до последно, а пролетните й обувки никога няма да бъдат слабото звено.



4. Дамският аромат

Всяка съвременна жена е успяла да открие правилния аромат, който да използва като визитна картичка, когато се появи. Човек отдавна използва обонянието си, за да разпознава и оценява жените и тяхната мания към личната хигиена и допълването на красивата външност. Най-честата причина за завъртането на погледа е свързан с красивата жена и нейния аромат. Да не говорим, че мъжкото подсъзнание винаги присъжда всеки конкретен на първата жена, която е оставила доста ярки спомени. Във всеки от нас има по един лейтенант с усет за жените.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety