Представена публикация

Зодиите, които изневеряват най-много

Както всички знаем, зодията под която е роден човек по някакъв начин определя комуникацията му с останалия свят.

Ще ви предложим един по-различен поглед и ще ви представим зодиите, които изневеряват най-много. Разбира се, ще направим важното уточнение, че всеки зодиакален знак е предразположен към изневяра, само ако се чувства нещастен със своя партньор. Това, както знаем е правило, което важи за всеки човек, вярва или не в своята зодия.


1. Дами и господа, представяме ви царете на изневярата - Стрелците. И мъжете и жените от тази зодия. Огнената зодия обича флирта, сексуалните приключения и предизвикателствата. Не понасят самотата, а когато пожелаят нещо, трябва да го имат на мига.

2. Девите са концентрирани върху изграждането на стабилни и дългосрочни връзки и затова изневерите при тях са под форма на моментни увлечения и секс под влияние на алкохол.

3. Склонни към изневяра са и Водолеите. При тях трябва да се внимава, защото често биват увличани от приятели.

4. Близнаците и Рибите са сред грешниците. Представителите на тези две зодии като цяло са купонджии, които обичат да им е добре и могат да бъдат с двойнствен характер. Затова им е доста лесно да изневеряват. При Рибите се обяснява с това, че са големи романтици и мечтатели. Лесно могат да търсят по-добрата реалност в друг човек. Интересното е, че не изневеряват без чувства.


5. Подобно е положението с Лъвовете, които поради царската си особа, не биха си позволили да се окажат в прегръдките на всеки. И все пак, ако не са обсипани с достатъчно ласки и внимание има опасност да направят крачка встрани. Това обаче повече важи за мъжете Лъвове, отколкото за жени.


6. Макар да са най-сексуалноактивната зодия, Скорпионите не са сред най-големите неверници. Те се наслаждават на палави игрички, само с хора, към които таят истински романтични чувства. Именно затова може да се твърди, че Скорпионите са сред най-лоялните партньори и са склонни към изневяра, ако имат наистина сериозни проблеми с половинките си.


Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety