Представена публикация

Кои са актуалните цветове за сезон есен/зима 2015-16?

Вижте тенденции при цветовете за предстоящите студени месеци.Този път имаме раздвижване в тенденциите при цветовете. Синьото пак ще е актуално, но значително отстъпва позиции и този път се проява по-скоро в нюанси като кобалтово или тюркоаз.

Класическо червено

Червеният цвят е за смелите, за тези, които искат да бъдат лидери и да бъдат забелязвани. Този сезон дизайнерите приканват да не се страхувате от червеното, а да се възползвате от неговия ефект и да го превърнете в акцент в гардероба си. От малиново червено до бордo и алено червено - това са нюанси, с които няма да сбъркате.

Марсала

Като официално избран цвят на 2015-та, нямаше как марсала да не присъства в тенденциите за есен/зима 2015-16. Цветът е идеален, ако искате да излъчвате професионализъм, увереност и да сте в тон със земната палитра на този сезон.

Нюанси на кафявото

Говорейки за земни и неутрални цветове, идва ред на другата тенденция в цветовете - дрехи в нюанси на кафявото. Може да избирате от по-светли тонове, близки до бежовото, или да заложите на по-тъмни като дървесно кафяво.

Сухи билки

Или поне така определят цветя от Pantone. Нюансът е близък до зеленото и по-специално до цвят каки, но с отенъци на кафеникаво. Някои пък го определят като войнишко зелено.

Буреносен облак

Друг цвят, който Pantone определя за топ тенденция. Ако трябва да сме по-конкретни, става дума за нюанс на сивото. Самият цвят се асоциира със стабилност, сигурност, стил и лукс.

Монохромни комбинации

Черно и бяло са класически цветове, които са не подвластни на модните тенденции. Може да заложите на едноцветна визия или пък да комбинирате двата цвята.

С цвят на орхидея

Ако обичате дрехите ви да са в по-пъстри цветове, тогава за есен/зима 2015-16 може да заложите на цветовете на орхидеята - нюанси на лилавото или пък цвят фуксия. Свежо и интересно попълнениe  в гардероба ви.







Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety