Представена публикация

Бийбър и Гомес се заяждат в социалните мрежи

Селена Гомес и Джъстин Бийбър явно не могат да преодолеят лошите чувства от раздялата си. По-рано тази седмица певецът помоли феновете си за помощ, за да идентифицира мистериозно момиче от Instagram, което спечели вниманието му.

Бившата приятелка на Бийбър Селена Гомес, дали нарочно или не съвсем, също побърза да качи в социалната мрежа снимка на доста атрактивен блондин. Името му е Кристофър Мейсън и той работи като модел предимно в Лос Анджелис. Феновете на Гомес веднага изкоментираха, че моделът е далеч красив от Джъстин и че двамата биха били чудесна двойка. А певицата мистериозно остави снимката без описание, така че почитателите ѝ, медиите и Бийбър да развихрят въображението си.

САЩ

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety