Представена публикация

Бабинден в Разлог - Хиляди играят уникално хоро

В Разлог Бабинден По стара традиция се отбелязва от местните хора с уникално бабино хоро. И тази година хиляди се хванаха да танцуват на площада в центъра на града и превърнаха ритуала в едно красиво и неповторимо изживяване. Специално за хорото бяха пристигнали чужденци, за да снимат ритуала като атракция.
328 бебета са се родили за изминалата година в Акушеро-гинекологичното отделение в Разлог. 110 от тях са жители на град Разлог, между които и три двойки близнаци.
Първото бебе на Разлог за 2016 г. е Гергана Лазарова Джупанова, родена на 4 януари. Нейни родители са Катерина и Лазар Джупанови. Последното бебе за 2015 г. е Константин Давидов Райгал, който се роди на 30 декември. За родителите му Костадинка Тодорова и испанецът Давид Райгал той е втори син.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety