Представена публикация

Родители набиха ученичка в София

Родители нахлуха в учебно заведение в столицата. Две ученички бяха дърпани и удряни от тях, съобщава Нова телевизия.

Минути след началото на първия учебен час на учениците от втора смяна в 17-то СОУ в София четирима души - двама мъже и две жени, нахлуват в училището. Избутват охраната и влизат в часа по биология на 11 "А" клас, за да търсят Калоян.

Причина за саморазправата е конфликт между десетокласник и единадесетокласника. Днес именно бащата, майката, лелята и братовчед на едно от момчетата идват в училището да се саморазправят с друго дете. Така гневът на семейството на десетокласника си навлекли други две момичета.

Според директорката на училището десетокласникът, чието семейство е нахлуло в час, е добър ученик. Нямал проблеми и досега не се е оплаквал от тормоз в училище.

Тормоз в училище. Разказът на едно момиче от Царево (ВИДЕО)

Час По-късно родителите на децата и учениците отидоха в Трето районно управление, за да дадат показания. Участници и свидетели отказаха да застанат пред камерата на телевизията, защото по случая тече следствие.

В полицията е задържано семейството, потърсило саморазправа, а от 22 януари в училището ще има нова, по-засилена охрана.

Източник: Novanews.bg

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety