Представена публикация

Делян Пеевски ще бъде извикан на разпит

Депутатът от ДПС Делян Пеевски ще бъде извикан на разпит, за да отговори на въпроси, свързани с твърденията на уволнената като съдия от Софийски градски съде Румяна Ченалова, че е недосегаем. Това казва главният прокурор Сотир Цацаров в интервю за Нова телевизия, което ще бъде излъчено в събота сутринта.

Бившата съдия Ченалова заяви в пространно интервю в "Шоуто на Слави, че Пеевски не е никакъв фактор в съдебната система, но разбрал колко важно е да имаш медии, за да я владееш. Тя посочи, че Пеевски имал редовни седмични срещи с бившата шефка на Софийски градски съд Владимира Янева.

Никой не разследва откъде са доходите на Делян Пеевски, та прави покупки за милиони; не го разпитват и за участието му във фалита на КТБ, каза Ченалова.

Цацаров изрази недоумение защо Румяна Ченалова е толкова словоохотлива пред всички медии, а когато трябва, това което каже да бъде записано в протокол за разпит, единствените й думи са "Не знам" и "Не помня".

Според главния прокурор есемес скандалът във Висшия съдебен съвет е абсолютно измислен.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety