Представена публикация

Въоръжен грабеж в Смолян, само за час полицията залови престъпника

Малко след 19 часа снощи, млад мъж нахлул в хранителен магазин с пистолет в ръка и започнал да дърпа и блъска магазинерката и успял да задигне сумата от около 200 лв. Веднага, след като нападателят напуснал търговският обект, собственика бил известен и той от своя страна потърсил помощ от полицията.

28-годишната продавачка успяла да опише добре своя нападател, с което улеснила значително органите на реда, тъй като имал и специфични белези по лицето. Само за час, те успели да го открият и задържат.

21-годишното момче се оказало добре известно на полицията, тъй като зад гърба си има солидно криминално досие. Пистолетът, с който е извършил обира, е газов. Заради кражби преди години е бил настанен в Трудово поправително училище. Младежът е задържан за 24 часа и срещу него е започнато бързо производство в Районното управление на полицията в Смолян.

Материалите По случая са докладвани на Окръжна прокуратура - Смолян. Работата По случая продължава.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety