Представена публикация

Спипаха кмета на с.Тополово 24 килограма метаамфетамини

Спипаха кмета на с.Тополово, общ. Котел Николай Попов с 24 килограма метаамфетамин на ГКПП "Лесово". За това съобщава прокуратурата на Република България.
На вчера в 12.25 часа селският кмет е искал да изнесе дрогата в Турция. Митничарите обаче надушили, че нещо не е наред и след проверка намерили наркотиците. На кметът е повдигнато обвинение за престъпление по чл.242, ал.2, вр. чл.18, ал.1 от НК.
За него в Закона е предвидено наказание "лишаване от свобода" в размер от 10г. до 15г., "глоба" в размер от 100 000 лв. до 200 000 лв., като и конфискация в полза на държавата на превозното средство, с което Попов е пренасял наркотиците.
Предстои Окръжна прокуратура-Ямбол да внесе в Съда искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стажа" спрямо обвиняемия.
Досъдебното производство по случая се извършва от разследващ митнически инспектор при Митница Бургас.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety