Представена публикация

50 лева подкуп прати шофьор зад решетките

50 лева подкуп прати шофьор зад решетките. В Свищов полицаи задържали водач на тежкотоварен автомобил след опит да ги подкупи. 53- годишният мъж бил хванат да шофира с превишена скорост в града, но при проверката униформените установили, че автомобилът не е минавал и годишен преглед. След опит да заобиколи закона, обаче шофьорът бил задържан за 24 часа и срещу него образувано досъдебно производство.Пътните полицаи спират шофьора на тежкотоварният автомобил и установяват редица нарушения- превишена скорост и липса на технически преглед. Той решил да избегне акта и глобите, като се разбере с униформените служители "По втория начин".
СХ: мл. инспектор Стойко Стойков - РУ Свищов
"Установихме, че МПС-то няма минат годишен технически преглед. Водачът бутна ръката си в джоба на колегата, колегата ми установи, че това са 50 лева и ние го задържахме! "
И двамата са категорични, че нито за миг не са се замислили дали да приемат щедрото предложение.
СХ: мл. инспектор Стойко Стойков - РУ Свищов
"Тези 50 лева не биха помогнали на семейството ми и не мисля, че ще помогнат на което и да е семейство на който и да е колега. Ние не сме за заплатата в министерството, ние сме за да си свършим преди всичко работата! "
Веднага на мястото е сформирана оперативна група. А колегите им са категорични, че за да си позволяват подобни опити да избегнат наказанията, има и служители, които не биха отказали рушвет.
СХ: Мирослав Георгиев - РУ Свищов
"Не ми се е случвало до сега в моята практика. Пробвали са само да попитат дали може по някакъв начин да се оправим, но като им откажеш си понасят наказанието! "
СХ: Момчил Златев - н-к РУ Свищов
"Адмирирам и към сигнализиране и в обратният аспект на получаване на такава информация, но това, което колегите са го направили доказа още един път, че има много служители на реда, които си вършат съвестно работата! "
След опитът да заобиколи закона, шофьорът бил задържан за 24 часа и срещу него образувано досъдебно производство.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety