Представена публикация

Aprilia показаха напълно нов мотор за сезон 2016 в MotoGP

Aprilia представи своя напълно нов RS-GP мотор, който ще бъде предоставен в ръцете на Алваро Баутиста и Щефан Брадъл за сезон 2016 в MotoGP. Aprilia, които спечелиха множество титли в класовете 125 и 250 кубически сантиметра през последното десетилетие, се завърнаха в кралския клас на MotoGP през 2015 година, като бяха подпомогнати от отбора на Gresini Racing.

Алваро Баутиста се състезава за отбора през целия минал сезон, като завърши на 16 място в крайното класиране, докато Щефан Брадъл се присъедини към отбора в средата на сезона, замествайки Марко Меландри.

Шефът на отбора Романо Албесиано заяви:... "Предстоящият сезон ще бъде много важен за нас Новият мотор въплъщава традициите на Aprilia Racing, като показва всяка една концепция без никакъв компромис Той е най-амбициозният проект в нашата състезателна кариера Данните, които събрахме от първия тест, бяха позитивни. Получихме доста успешна информация както от пилотска, така и от техническа гледна точка. При всички случаи това е началото на един дълъг път и сме наясно с трудностите, които съпътстват такива изцяло нови проекти ".

Баутиста, който спечели титлата в клас 125 кубически сантиметра през 2006 година за отбора на Aprilia, заяви: "Не започваме от нулата, но ще работим с напълно нов мотор Смятам, че Aprilia имат съвсем ясни и точни представи и идеи за това, какво. можем да очакваме от предстоящия сезон. Със сигурност ще бъде голямо предизвикателство и ще трябва да работим много здраво По време на състезателните уикенди, имайки предвид, че ще имаме доста малко тестови километри. Ако трябва да бъда честен, ще се радвам да започнем да се конкурираме с лидерите към средата на сезона. Аз съм обнадежден и съм готов да направя силен сезон, да се завърна на пистата и да се боря за топ местата, но от друга страна, не си правя никакви илюзии ".

Неговият съотборник Щефан Брадъл добави:... "Освен новия мотор имаме и нова електроники, гуми Това са аспекти, които искат много работа и развитие през годината Няма как да ни бъде скучно през 2016 и това е ясно За първи път в моята кариера работя с официален заводски отбор, който развива напълно нов проект. Смятам, че това е възможно най-доброто място, на което може да бъде един пилот, който има апетит към борбата за победи и за челните места ".

Новият мотор на отбора ще направи своя официален дебют на пистата по време на последния пред сезонен тест в Катар. Той ще се проведе между 2 и 4 март на пистата, на която Aprilia проведоха затворен тест само за тях преди около две седмици.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety