Представена публикация

Факти за антидепресантите



Антидепресантите са често използвано средство за лекуване на депресия и проблеми с настроението. В повечето случаи са много ефективни. Понякога се налага смяна на лекарството, но в повечето случаи са много ефективни.

Фактите които трябва да знаем за антидепресантите са :

  •  Не могат да ви накарат да забравите за проблемите, но ще ви помогнат да се справите     по-лесно. По време на депресия, не можете да вземете рационално  решение и вашите енергия и усилия не ви помагат. Лекарството ви дава силата да се съсредоточите върху истинските страхове и да видите реалните проблеми.
  •  Когато вземате правилната доза под лекарски контрол, тези лекарства  не могат да променят личността и поведението ви. Те ще ви  карат да се чувствате отново същите, каквито  сте били преди да изпаднете в депресия.

  • Антидепресантите имат и странични ефекти, разбира се като повечето медикаменти. Антидепресантите  влияят силно върху теглото на човек. От тях можете да наддадете между 10 до 35 килограма.

  • Лечението с антидепресанти принципно  е в периода от 6 до 9 месеца за леките случаи на депресия, но има и пациенти при които проблемът е по задълбочен и лечението може да отнеме и години. След лечението се използват лекарства заместители  или лекарите дават рецепта с която се намалява дозата до окончателното спиране.

  • Антидепресантите  влияят и на либидото. Проблемът не е желанието за секс, а във възможността да получите оргазъм.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety