Представена публикация

Откриха модернизираната авиописта в Безмер


Премиерът Бойко Борисов заяви, че е против изграждането на защитно съоръжение по границата със страна от Европейския съюз, каквато е Гърция, но в същото време посочи, че цитирам .. "хората очакват от нас да защитим границата си". Министър-председателят Борисов и военният министър Ненчев откриха модернизираната авиописта на база Безмер. Военното летище край Ямбол вече е със сертификат за пълна оперативна съвместимост.Премиерът Бойко Борисов заяви, че е против изграждането на защитно съоръжение по границата със страна от Европейския съюз, каквато е Гърция, но трябва да сме защитени. Той коментира, че не се очаква наплив на мигранти към страната от Турция, а критичната точка засега е именно Гърция.
СХ: БОЙКО БОРИСОВ: "Затова ще помогнем на военните, за да направят просеки край границата, за да имаме готовност за изграждане при нужда на леко преградно съоръжение, тип" Бруно "
И още- близо 63 милиона лева бяха осигурени за удължаването и модернизацията на пистата за излитане и кацане, както и за осигуряване на карго-терминал и место стоянка за стратегически и тактически транспортни самолети в авиобаза Безмер. Проектите бяха завършени в рамките на две години.
СХ: Николай Ненчев, министър на отбраната - "Тук ще излитат и кацат при всякакви метеорологични условия всякакви въздухоплавателни средства, модернизацията включва пълна реконструкция и удължаване на пистата, маркировка, сигнализация, карго-терминал и местостоянки . "
Пистата веч е е с дължина 3000 метра, ширината е 60 метра с ивици за безопасност, общата площ на бетоновата настилка обхваща 133 хиляди квадратни метра. В края на церемонията в авиобазата се приземиха самолетите Су-25, които в периода на реконструкцията на пистата бяха пребазирани в Граф Игнатиево.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety