Представена публикация

Бивш полицаи стрелял по дъщеря си в столичния квартал "Стрелбище"

Скандал за мазе в кооперацията е отключило критичното състояние на мъжа, който се беше барикадирал със съпругата си в дома им.
Драмата в столичния квартал "Стрелбище" приключи успешно, без жертви, след почти денонощие на полицейски усилия.
Вчера бившият полицай стреля по дъщеря си, която успя да избяга от жилището. Днес е произвел 3 изстрела с незаконно притежавано оръжие по полицаи. Няма пострадали. Тихомир Игнатов и Явор Симов разказват как протече акцията.

Малко СЛЕД 15:30 часа бившият полицай Петър Коджейков беше изведен на носилка във видимо неадекватно състояние.

Спецоперацията по обезвреждането премина през три етапа. Още рано сутринта психолозите на МВР се опитаха да убедят барикадиралия се 69-годишен мъж да се предаде, но без резултат. Минути след 08:00 часа в апартамента влязоха командоси от спецотряда "КОБРА", ЗД който Коджейков произвел изстрел. След първия щурм мъжът се затворил в една от стаите на апартамента. Към 13:00 часа полицаите успяха да изведат болната му съпруга.

Ключова за успешния финал на акцията се оказа появата на Ирина, на която Петър Коджейков е кум. Тя го извикала до вратата и тогава командосите успели да то задържат. Всичко станало буквално за 5 секунди.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety