Представена публикация

Второ изложение Ride`n`Roll - американски коли



  Събитието  Ride'n'Roll  ще  се  състои на 4 юни 2016 г. - Национален хиподрум Банкя и ще събере отново на едно място най-атрактивните и интересни американски автомобили в България.

   По време на мероприятието за посетителите са предвидени традиционна американска кухня, различни демонстрации и други атракции.

   Очаква се експонатите, които ще бъдат показани на еднодневното изложение, да включват едни от най-ранните американски автомобили, започвайки с модифицирана версия на Ford T-Модел от 1926 г. и достигайки до днешните поколения на легенди като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette Абонамент Ford Mustang.
 Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни автомобили като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino са сред бижутата на членовете на Клуба на собствениците и любители на американски автомобили в България . Също така ще има и мотори като Harley-Davidson.

  Първото издание на Ride'n'Roll се проведе през 2015 г. при изключителен интерес и събра над 150 автомобила на Национален хиподрум Банкя.


   Снимките  са  от  първото  изложение   на  Ride'n'Roll  -  фотограф  и  автор   Лили Димитрова



Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety