Представена публикация

Модни тенденции лято 2016


Кои са хубавите дрехи, които ще бъдат носени това лято, можете да видите по-долу.

Най-известните дизайнери предпочитат дрехите да се шият с вкус, който да изглежда бляскав, но стилен.
Този път са добавени кристали, метални нишки, дантела, вълна, бродерии, ресни, волани, листа и цветя. По този начин, нашите любими дизайнери отбелязаха, че на съвременната мода не й е присъщо да бъде скучна.
През лятото на 2016 трябва да съберем смелост, с която да демонстрираме някои части от тялото си, тъй като на върха на модата ще бъдат къси блузи.
Жените от всички възрастови групи с различна физика могат да се насладят на тази тенденция.

Модерни цветове при дамските дрехи за лято 2016


Една дума обединява всички модерни цветове през идващия сезон и това е ЩАСТИЕ. Именно ярките, набиващи се на очи, свежи тонове ще бъдат модерни през топлите месеци. Тези нюанси целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти.

Според "Пантон" цветовете за сезон пролет / лято трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободна да покажеш своята истинска същност.

 Този сезон дизайнерите са повлияни изцяло от света на изкуството, като оставят на заден план технологиите, търсеният ефект е спокойствие и душевен мир.
 Както и през сезон есен / зима и в предстоящите топли месеци продължава тенденцията с обръщане към красотата на природата, разходка на по-спокойно място, където биваме водени от най-човешките чувства - доброта, любов и любопитство към това, което природата ни предлага в нейния най-чист вид.









Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety