Представена публикация

8 Съвета за секс под душа



Въпреки, че звучи доста неудобно за правене на секс място, в банята все пак може да бъде и забавно.

Да правиш секс под душа винаги звучи по-приятно, отколкото всъщност може да бъде. Ако внимаваш, преживяването би могло да е сред най-горещите ти досега. Предлагаме ти 5 пози, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали!



Ето няколко съвета какво да правиш, за да не се объркат нещата:


Температурата на водата

Да, водата трябва да гореща, но не прекалено. На всеки човек му е приятна различна температура на водата, и ако искаш сексът да не се превърне в разправия за това кой да контролира колко точно топла да е, разберете се предварително как да я настроите.

Вратите

Внимавай със стъклените врати и прегради в банята. Целта е двамата да правите секс, а не да се нараните с някое стъкло.

Подхлъзването

Сложи някаква гумена постелка на пода под душа, за да избегнеш подхлъзване и неприятно падане в мократа баня.

Въртете се

Проблемът със секса под душа е, че единият винаги е повече под струята на душа от другия. Сменяйте позициите, защото в противен случай единият ще трепери от студ, а другият постоянно ще трябва да бъде със затворени очи, за да избегне влизане на вода в тях. За да не мръзне никой от вас, преди да влезете под душа, пуснете малко гореща вода да затопли банята предварително.


Използвай душ-гела внимателно

Колкото е да е приятно усещането да си поиграете с душ-гела и да се изкъпете един-друг по време на любовната игра, внимавай с количеството, което използваш, за да не се подхлъзнете и да приключите с падане на пода.

Използвай разумно количество лубрикант

Водата изсушава и може да направи проникването твърде болезнено и трудно. Ако изпитвате затруднения дори и с лубрикант, опитайте орален секс под душа и пропуснете проникването.

Не изпускайте сапуна

Не заради друго, но ако го направите, подхлъзването на него е много вероятно.

Заключвайте вратата на банята

Много е вероятно някое от децата, или майка ти и баща ти да решат да видят какви са тези странни звуци, идващи от банята. Затова винаги заключвай вратата! 

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety